Τα Νέα του Δήμου

Covid-19: Νεότερη ανακοίνωση Δήμου Θηβαίων και Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σχετικά με τα μέτρα στους οικισμούς Μουρίκι, Πλατανάκι, Ύπατο, Λουτουφί

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μετά από τις συντονισμένες ενέργειες και οδηγίες από τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Θηβαίων και με τη συνδρομή του ΕΟΔΥ, ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιδημιολογικής σάρωσης πεδίων.

Τα αποτελέσματα από τα Rapid Test είναι όλα αρνητικά και αναμένονται τα αποτελέσματα των μοριακών Test που πραγματοποιήθηκαν όπου ενδείκνυτο.

Παραμένει σε ισχύ η ισχυρή σύσταση προς τους κατοίκους των οικισμών Μουρικίου, Πλατανακίου, Υπάτου και Λουτουφίου Δήμου Θηβαίων για παραμονή εντός των οικιών τους και αποφυγή κάθε περιττής μετακίνησης καθώς και η χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους εσωτερικούς και εξωτερικούς.

Αίρεται η σύσταση μη προσέλευσης των μαθητών στις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης καθώς και η σύσταση για μη μετακίνηση των εργαζομένων, ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, από τους οικισμούς αυτούς προς την εργασία τους, τηρώντας απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας από τον covid-19 (χρήση μάσκας, αποστάσεις, υγιεινή χεριών).

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι προσέρχονται κανονικά στην εργασία τους χωρίς έγγραφη ιατρική βεβαίωση.

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας
Φανή Παπαθωμά

Ο Δήμαρχος Θηβαίων
Γιώργος Αναστασίου

Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας Αρμόδιος για τη Διαχείριση του Covid-19
Ανδρέας Τοούλιας