Νέα – Ανακοινώσεις, Τα Νέα του Δήμου

Basketball Camp στη Θήβα 11-16 Ιουλίου

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με τον πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα και έμπειρο προπονητή, Νίκο Οικονόμου, διοργανώνει για δεύτερη χρονιά Basketball Camps σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Στα Basketball Camps συμμετέχει και ο Δήμος Θηβαίων, ως ένας από τους συνεργαζόμενους δήμους.

Πρωταρχικός σκοπός της διοργάνωσης είναι η δημιουργική απασχόληση των παιδιών, αλλά και η γνωριμία τους με το άθλημα που έχει φέρει πολλές διακρίσεις σε επίπεδο συλλόγων και εθνικών ομάδων. Αυτή την αποστολή αναλαμβάνει και φέτος ο Νίκος Οικονόμου και το τεχνικό του team. Θα δείξουν στα παιδιά βασικές τεχνικές του Basket και θα τα φέρουν σε επαφή με καταξιωμένους αθλητές και προσωπικότητες, που θα συμμετάσχουν στα camps.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν ενταχθεί στο τεχνικό team αξιόλογοι προπονητές από κάθε Περιφερειακή Ενότητα, μεταξύ των οποίων οι Θηβαίοι Αποστόλης Αναστασίου και Σωτήρης Γερμανός.

Στη Θήβα, τα camps θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό Γήπεδο Θηβών «Ανδρέας Ερρίκος Χατζόπουλος» από τις 11 έως τις 16 Ιουλίου. (Απογευματινό τμήμα).

Ώρες διεξαγωγής:

17:00-21:00 (απογευματινό γκρουπ)

Η συμμετοχή παιδιών ηλικίας 6 – 16 ετών είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής: https://pste.gov.gr/basket-stin-perifereia-2022-new . Επισημαίνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κατά τη διάρκεια των camps θα μοιράζεται στα παιδιά κολατσιό και νερό. Με την ολοκλήρωσή τους, κάθε παιδί θα λάβει δίπλωμα συμμετοχής στα camps και αναμνηστικό μετάλλιο.

Mπορείτε να δείτε ολόκληρο το Δελτίο Τύπου της ΠΣΤΕ ΕΔΩ.