Τα Νέα του Δήμου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ HORECA

Η Α.Σ.Σ.Ε. είναι στην ευχάριστη θέση να σας γνωρίσει ότι ,το 4ημερο 7-8-9-10 Φεβρουαρίου ,θα διεξαχθεί η παγκοσμίου επιπέδου έκθεση HORECA στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου METROPOLITAN EXPO. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει στην προαναφερόμενη έκθεση μέσω της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης
( Α.Σ.Σ.Ε).

Η Α.Σ.Σ.Ε. (Αγορδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας) θεσμικά και υποστηρικτικά θα συμμετάσχει και θα προσφέρει στα μέλη της τα εξής:
A. Θα προβάλει τα προϊόντα τους μέσω των ειδικά διαμορφωμένων προθηκών (stands), καθώς επίσης θα ενημερώνει τους επισκέπτες μέσω διαδραστικών οθονών για τις αντίστοιχες δραστηριότητες.
B. Θα παρέχει την δυνατότητα γευστικών δοκιμών (κεράσματος) των προϊόντων.
Γ. Θα μπορεί να προμηθεύσει προσκλήσεις τους ενδιαφερόμενους.
Δ. Θα δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις να είναι παρούσες στο εκθεσιακό μας περίπτερο και να προωθούν τα προϊόντα τους με τον τρόπο που εκείνες επιθυμούν.

Η συμμετοχή των εταιριών στις προαναφερόμενες δράσεις δεν συνοδεύεται με οιοδήποτε κόστος. Μοναδική υποχρέωση των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στην εν λόγω έκθεση , αποτελεί η αποστολή στα γραφεία της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδος (Υπόψην κ. Καραβά)των:
Α) προϊόντων που επιθυμούν οι εταιρίες να εκθεσιαστούν .
Β) έντυπο υλικό των επιχειρήσεων που θα συνοδεύουν τα προϊόντα τους .
Γ)μέσω της φυσικής σας παρουσίας στο εκθεσιακό περίπτερο.

Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση

Με εκτίμηση,

Χάράλαμπος Καραβάς Βελισσαρίου Αναστάσιος
Δ/ντής Λειτουργιών ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Α.Σ.Σ.Ε. Α.Σ.Σ.Ε.
M:+306982142543 Μ:6944509780
T:+302221353542
E:karavas@agrifoodcentralgreece.gr
93 Chaina Ave.,34100 Chalkida, Greece
www.agrifoodcentralgreece.gr