Νεα, Νέα – Ανακοινώσεις

Χριστουγεννιάτικη μουσική συνάντηση από του μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Θήβας στο Συνεδριακό Κέντρο

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Θήβας πραγματοποίησαν μουσική εκδήλωση με χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας.

Στην εν λόγω εκδήλωση συμμετείχαν το 7ο και 8ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας, το 4ο Γυμνάσιο Θήβας και το Μουσικό Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Λιβαδειάς.

Σε κλίμα γιορτινό, οι φωνές μικρών και μεγάλων συναντήθηκαν και μας μετέφεραν σε χριστουγεννιάτικα μουσικά μονοπάτια της πατρίδας μας με συνοδοιπόρους όλους τους παρευρισκομένους που απόλαυσαν τη μουσική αυτή εκδήλωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος Γεώργιος, ο Βουλευτής Βοιωτίας κ. Λευτέρης Κτιστάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Νίκος Κοβάνης και κ.Αναστάσης Καμούτσης, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Θωμάς Καταπόδης, κ. Αλεξάνδρα Διακοπούλου και κ. Αποστόλης Δαγδελένης. Στη γιορτή το παρών έδωσαν επίσης ο Διοικητής του ΚΕΠΒ Θήβας Ταξίαρχος Πέτρος Φωτιάδης, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας κ. Ιωάννης Κατσαγκόλης όπως επίσης η Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Θηβών κ. Ρούλα Γκιζίλη και η Πρόεδρος του ΟΧΕΚ Θήβας κ. Βάσω Λάσπη.

Σε χαιρετισμό που απηύθυνε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος όταν πλαισιώνεται από παιδιά γιατί  μόνο τα παιδιά είναι εκείνα που μπορούν να φέρουν τα πραγματικά Χριστούγεννα στις καρδιές μας!

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΕΕΕΚ Θήβας