Νέα – Ανακοινώσεις, Τα Νέα του Δήμου

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα σχολείων προς τον Δήμαρχο Θηβαίων

Σήμερα Παρασκευή, 23/12/2022 το γραφείο του Δημάρχου υποδέχθηκε το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Λουτουφίου. Τα παιδιά τραγούδησαν τα κάλαντα με παροιμιώδη ενθουσιασμό, αντάλλαξαν ευχές με τον Δήμαρχο, φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί και απόλαυσαν τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα που τους προσφέρθηκαν.
Στη συνέχεια της ημέρας ο Δήμαρχος Θηβαίων, κος Γιώργος Αναστασίου, η Προϊσταμένη Οικονομικών, Πολιτιστικού και Αθλητικού του ΔΟΘ, κα Κωνσταντίνα Ζαμπάκου ,ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας κος Νίκος Κοβάνης και ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΘ κος Βαγγέλης Ανδριανός επισκέφτηκαν το Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Κοντίτου.
Με εγκάρδια υποδοχή οι εκπαιδευτικοί μας καλωσόρισαν στην μαθητική αίθουσα όπου ακούσαμε τα κάλαντα από τους μικρούς μαθητές οι οποίοι με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό αποδέχθηκαν τα παιχνίδια που τους προσφέρθηκαν από τον Δήμαρχο.
Αργότερα ο Δήμαρχος υποδέχθηκε και τους μαθητές της Γ’ τάξης του 5ου Γυμνασίου Θηβών, παρουσία και του Αντιδημάρχου κου Νίκου Κοβάνη. Οι μαθητές είπαν τα κάλαντα από διάφορες τοποθεσίες της Ελλάδας αλλά και της Σμύρνης, ως επετειακή αναφορά για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Ένας εκ των μαθητών κρατούσε ένα παραδοσιακό στολισμένο καράβι με την αναφορά του σχολείου τους.
Ο Δήμαρχος έδωσε τις θερμότερες ευχές του σε όλους τους μαθητές τονίζοντας ότι αυτοί είναι το μέλλον του τόπου μας και οφείλουμε να τους εφοδιάζουμε με γνώση, ιδανικά και αξίες! Ευχήθηκε το 2023 να είναι μια χρονιά καλύτερη σε όλα!