Τα Νέα του Δήμου

Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πλατεία της Θήβας

Η φετινή χρονιά είναι διαφορετική χρονιά, με την πανδημία του κορωνοϊού να μην επιτρέπει εορτασμούς και πολυπληθείς εκδηλώσεις. Υπό αυτές τις συνθήκες και στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή της μετάδοσης της νόσου Covid-19, η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου της Θήβας πραγματοποιήθηκε με λιτό τρόπο την Παρασκευή το απόγευμα, με την παρουσία του δημάρχου Θηβαίων, κ. Γεώργιου Αναστασίου, και εκπροσώπων των δημοτικών παρατάξεων και της τοπικής κοινότητας. Στη φωταγώγηση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος, κ. Γεώργιος Παπασπύρου, ο πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής, κ. Νικόλαος Κοβάνης και η πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής, κ. Ιουλία Κοντού. Το «παρών» έδωσαν και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Θήβας, κ. Γεώργιος Γελέκας, ο επικεφαλής της παράταξης «Δημοτική Συνεργασία Ευθύνης», κ. Ηλίας Τραμπάκουλος, και ο δημοτικός σύμβουλος από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης «Ο πολίτης στο Κέντρο», Απόστολος Δαγδελένης.
Κατά τη φωταγώγηση του δένδρου, ο δήμαρχος Θηβαίων έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας, ότι από αυτή την περιπέτεια θα βγούμε νικητές.
«Oι συνθήκες φέτος μας αναγκάζουν να γιορτάζουμε με αυτόν τον τρόπο τα Χριστούγεννα. Εύχομαι την επόμενη χρονιά να είναι διαφορετικά, να μην χρειασθεί να ξαναζήσουμε τέτοιες γιορτές», δήλωσε ο κ. Αναστασίου, ευχόμενος του χρόνου τέτοια ημέρα «να έχουμε ξεπεράσει την περιπέτεια του κορωνοϊού και να γιορτάζουμε με τόσο κόσμο, που να μην χωράμε στην πλατεία». Τέλος, εξέφρασε αισιοδοξία ότι «με υπομονή και κυρίως με αγάπη και αδελφοσύνη θα βγούμε νικητές».