Νέα – Ανακοινώσεις

Τι σημαίνουν για σένα οι Πανελλήνιες; Πες το στην “Πρόταση Ζωής”

Αγαπητές/οι μαθήτριες/ες της Γ’ Λυκείου,
Τι να σκέφτεστε και πώς να αισθάνεστε άραγε καθώς πλησιάζουν οι εξετάσεις? Οι γονείς σας συχνά μας ρωτούν για το πώς μπορούν να σας βοηθήσουν κατά την περίοδο των Πανελληνίων. Για τους λόγους αυτούς, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στη δράση μας “ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”. Αποτυπώστε ανώνυμα, είτε σε γράμμα, είτε σε μορφή κόμικ, είτε σε ζωγραφιά, τις σκέψεις, τις αγωνίες, τις δυσκολίες, τα συναισθήματά που μπορεί να βιώνετε αυτήν την περίοδο καθώς και τους τρόπους που θα μπορούσαν οι γονείς σας να σας βοηθήσουν αλλά και τους τρόπους με τους οποίους οι γονείς σας δε σας βοηθούν!
Εμείς θα συλλέξουμε και θα επεξεργαστούμε το υλικό που θα μας στείλετε και θα δημιουργήσουμε ένα σποτάκι που θα περιλαμβάνει τις “φωνές” σας. Θα δημοσιεύσουμε το σποτάκι στο κοινό και στους γονείς σας και θα το χρησιμοποιούμε στο μέλλον κάθε φορά που κάποιος γονιός μας ζητά συμβουλές για το πώς να βοηθήσει το παιδί του που δίνει πανελλήνιες.
Από τη Δευτέρα 11/05/20 έως την Παρασκευή 22/05/20, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, θα μπορείτε να βάζετε τα γράμματα, τις ζωγραφιές ή τα κομικ σας στο γραμματοκιβώτιο της ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΖΩΗΣ που βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οδό Αμφίωνος και Ζεγγίνη 3, Θήβα.
Σας περιμένουμε!!!

Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων “Πρόταση Ζωής”