Νέα – Ανακοινώσεις

Τηλε- ημερίδα για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική από το πρόγραμμα “Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά”

Δείτε εδώ το σχετικό δελτίο τύπου

Δείτε εδώ το πρόγραμμα

 

Η τηλε-ημερίδα θα μεταδοθεί την Τετάρτη 01 Ιουλίου 2020 (22:00 – 23:30 μμ.) από την εκπομπή «ΥΠΑΙΘΡΟΣ» του Star Κεντρικής Ελλάδας, με παρουσιαστή το δημοσιογράφο Γιάννη Σάρρο.
Το νέο προτεινόμενο πλαίσιο λειτουργίας της ΚΑΠ για την προγραμματική περίοδο 2021-2027 και όλες οι τελευταίες εξελίξεις στον αγροδιατροφικό κλάδο,θα είναι τα θέματα που θα συζητηθούν από μια πλειάδα ειδικών.
Βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης είναι οι κύριοι Στάθης Κλωνάρης, Αναπληρωτής Καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας & Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης του Γ.Π.Α, και Κωνσταντίνος Τσιμπούκας, Καθηγητής Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων & Εκμεταλλεύσεων του Γ.Π.Α.
Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων ΥΠΑΑΤ, Δρ. Κωνσταντίνος Μπαγινέτας, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνης Σπανός, η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, κα. Φανή Παπαθωμά, ο Δήμαρχος Αλιάρτου και Θεσπιέων, κ. Γεώργιος Ντασιώτης, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γεώργιος Αναστασίου, ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας κ. Αναστάσιος Βελισαρίου, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του προγράμματος «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» Έφη Λαζαρίδου, ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Γ.Π.Α, Αντιπρύτανης κ. Νικόλαος Δέρκας και ο Υπεύθυνος της Δράσης του Πειραματικού Αγρού, Καθηγητής κ. Επαμεινώνδας Παπλωματάς.
Οι τηλεθεατές θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πρωτοβουλίες του προγράμματος «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» και για την δράση του Πειραματικού Αγρού, που βρίσκεται στην Κωπαϊδα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημιακού Αγροκτήματος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.