Τα Νέα του Δήμου

Συνεργασία Δήμου Θηβαίων και Περιφέρειας Στερεάς για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται τα έργα τόσο του Δήμου Θηβαίων όσο και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Ο Α’ και Β’ βαθμός της Αυτοδιοίκησης συνεχίζουν να ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν κοινό σκοπό, την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Συγκεκριμένα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στην περιοχή του Δήμου Θηβαίων το έργο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στον κόμβο του Μιχαηλίδη στη Θήβα, που αφορά την ανακατασκευή και τον εκσυγχρονισμό του για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Παράλληλα, η Π.Ε. Βοιωτίας Στ. Ελλάδας και ο Δήμος συνεργάζονται με τους αγρότες που έχουν ιδιοκτησίες στον κάμπο των Θηβών για την εύρεση της βέλτιστης λύσης προς αποκατάσταση των πλημμυρικών φαινομένων, ενώ υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των δύο οργανισμών για τα ζητήματα στον κάμπο των Βαγίων. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η Περιφέρεια ανταποκρίθηκε άμεσα και ουσιαστικά στα αιτήματα του Δήμου για συμβολή στην αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από τις έντονες βροχοπτώσεις .

Τέλος, εν εξελίξει είναι και η διανομή τροφίμων του προγράμματος ΤΕΒΑ μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, στην οποία ο Δήμος Θηβαίων συμμετέχει ως εταίρος.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό και την Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά για την αγαστή συνεργασία και τη συνέχιση υλοποίησης έργων που έχει ανάγκη η περιοχή.