Νέα – Ανακοινώσεις, Τα Νέα του Δήμου

Συνάντηση του Δημάρχου Θηβαίων με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ

Με τον Δήμαρχο Θηβαίων, κ. Γιώργο Αναστασίου, συναντήθηκε σήμερα Μ. Δευτέρα, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, κ. Δημήτριος Κουτσούμπας. Ο κ. Αναστασίου υποδέχθηκε τον κ. Κουτσούμπα στο Δημαρχείο, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τη σεισμική δραστηριότητα που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στη Θήβα, αλλά και άλλα μείζονα θέματα που ταλανίζουν την τοπική κοινωνία, όπως η πανδημία, η ακρίβεια και η απασχόληση.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης. Τον κ. Κουτσούμπα συνόδευαν στελέχη του ΚΚΕ, ο επικεφαλής παράταξης της ελάσσονος αντιπολίτευσης, κ. Αντώνης Τουλουμάκος, η δημοτική σύμβουλος, κ. Ειρήνη Λοϊζου και το μέλος της Τοπικής Κοινότητας Θήβας, κ. Γεωργία Μαργαρίτη.

Από την πλευρά του, ο κ. Αναστασίου ενημέρωσε τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ για τις ενέργειες που έχουν γίνει σε επίπεδο προσεισμικών ελέγχων και ενημέρωσης από τους σεισμολόγους για την εξέλιξη του φαινομένου. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές επιχειρήσεις, έπειτα από δύο χρόνια πανδημίας και περιοριστικών μέτρων και τώρα καλούνται να διαχειριστούν το υψηλό κόστος ρεύματος και καυσίμων. Στη συνάντηση του Δημάρχου Θηβαίων και του κ. Κουτσούμπα έγινε αναφορά και στον πόλεμο στην Ουκρανία. ΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
Ο κ. Αναστασίου προσέφερε στον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ ως αναμνηστικό δώρο το βιβλίο του Γεωργίου Τσεβά για την Ιστορία της Θήβας και της Βοιωτίας.