Τα Νέα του Δήμου

Συνάντηση Εργασίας Βουλευτή Βοιωτίας Κινήματος Αλλαγής, Γιώργου Μουλκιώτη με τον Δήμαρχο Θηβαίων, Γιώργο Αναστασίου

Τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Γιώργο Αναστασίου επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του, ο βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματος Αλλαγής κ. Γεώργιος Μουλκιώτης, κατά την διάρκεια της οποίας συζήτησαν θέματα που αφορούν στο Δήμο Θηβαίων και το νομό Βοιωτίας.
Ο Δήμαρχος Θηβαίων ευχαρίστησε τον κ. Μουλκιώτη για την επίσκεψή του και τον διαβεβαίωσε ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα στη διάθεση του για μια στενή, γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία στην κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος προς όφελος των πολιτών.
Από την πλευρά του ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Γεώργιος Μουλκιώτης υπογράμμισε ότι θεωρεί δεδομένη την καλή συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή και επιβεβαίωσε ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την εξεύρεση λύσεων σε προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Θηβαίων, όπως και οι Δήμοι της περιφέρειάς μας.
Συζήτησαν επίσης, θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος αλλά και μείζονος σημασίας για την ελληνική κοινωνία, ανταλλάσσοντας απόψεις για θέματα της μετά covid-19 εποχής, τοπικής οικονομίας και απασχόλησης, κοινωνικών υποδομών, αλλά και για το προσφυγικό – μεταναστευτικό