Νεα, Νέα – Ανακοινώσεις

Συνάντηση Δημάρχου με Εμπορικό Σύλλογος Θήβας

Την Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023, τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Αναστασίου για να συζητήσουν τα τρέχοντα ζητήματα του Συλλόγου τους.
Πρώτα απ’όλα ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τη σύσταση του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας και των αρμοδιοτήτων που κατανεμήθηκαν και έχουν ως εξής : Πρόεδρος – Βασίλης Γκέλης, Αντιπρόεδρος – Νίκος Λεμονάκος, Β’ Αντιπρόεδρος Στέλιος Μπεκρής, Γενικός Γραμματέας και Υπεύθυνη διαχείρισης κοινωνικών δικτύων – Φιλιώ Σαϊνίδη, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων – Νίκος Γραμματικός , Έφορος – Σωτήρης Καραμαγκιώλης, Ταμίας – Παναγιώτης Ζαχαρής.
Συζητήθηκαν διεξοδικά ζητήματα που άπτονται των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος της Θήβας, όπως η εύρυθμη λειτουργία του πεζόδρομου αλλά και η σωστή αξιοποίησή του.
Στη συνέχεια το ζήτημα που τέθηκε αφορούσε στην πορεία του Προγράμματος του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου για τις δυσκολίες της καθημερινότητας των πολιτών στη ζωή της Θήβας.
Τέλος αναφέρθηκαν στην άψογη συνεργασία Δήμου και Εμπορικού Συλλόγου με κοινό άξονα το καλό της πόλης και των πολιτών. Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου δεσμεύτηκε να είναι στο πλευρό του Εμπορικού Συλλόγου και να αντιμετωπίζουν από κοινού δυσκολίες και προκλήσεις που κάθε τόσο ανακύπτουν.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ