Τα Νέα του Δήμου

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας μας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Θερμά συγχαρητήρια στις επιτυχούσες και στους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εισαγωγικών Εξετάσεων του διδακτικού έτους 2018-2019. Εύχομαι τα χρόνια των σπουδών τους να είναι δημιουργικά και παραγωγικά και να αποκτήσουν εκείνες τις γνώσεις που θα τους οδηγήσουν σε μία επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και κοινωνική καταξίωση. Χαίρομαι ιδιαίτερα που και φέτος οι μαθητές των λυκείων του Δήμου μας σημείωσαν σπουδαίες επιτυχίες και κατάφεραν την εισαγωγή τους σε σχολές τις χώρας μας. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς τους καθώς συνέβαλαν με τη στήριξη και τη σωστή διδασκαλία στην επιτυχία τους.
Κλείνοντας θέλω να ενθαρρύνω όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή, να συνεχίσουν να προσπαθούν για την εκπλήρωση των στόχων τους, άλλωστε υπάρχουν πολλές διέξοδοι επαγγελματικής σταδιοδρομίας, που θα τους δώσουν ευκαιρίες για το μέλλον τους”.