- Καθαριότητα
- Κανονισμός Καθαριότητας – Πρόστιμα
- Αναφορά για προβλήματα καθαριότητας
- Αποκομιδή Ογκωδών Αντικειμένων
- Ανακύκλωση (Γυαλί, Χαρτόνι, Μέταλλο, Ηλ. Εξοπλισμός κτλ)
- Καλές Πρακτικές του Δήμου Θηβαίων για το Περιβάλλον
- Δρομολόγια Απορριμματοφόρων
- Καθαρισμός ιδιόκτητων Οικοπέδων – Πυροπροστασία
- Αναφορά για Εγκαταλελειμμένα Οχήματα
- Πολιτική Προστασία
- Δημοτολόγιο & Ληξιαρχείο
- Τεχνική Υπηρεσία
- Υπηρεσία Δόμησης
- Τοπική Οικονομική Ανάπτυξη
- Ανάπτυξη και Προγραμματισμός
- Δημοτική Αστυνομία
- Κοινωνική Προστασία, Παιδεία, Πολιτισμός, Νεολαία
- Περιβάλλον και Πράσινο
- Οικονομική Υπηρεσία
- ΔΕΥΑΘ
- Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες
«Σήκωσε Νοτιά»: Ο ταλαντούχος Χρήστος Μπότσης μας παρασύρει σε ένα μουσικό ταξίδι την Τετάρτη, 31 Αυγούστου

Ο νέος και ταλαντούχος ερμηνευτής Χρήστος Μπότσης, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Πινδάρεια 2022», εμφανίζεται για πρώτη φορά την Τετάρτη 31 Αυγούστου, στο δημοτικό θέατρο Μοσχοποδίου( Μελίνα Μερκούρη) και παρουσιάζει τη μουσική παράσταση με τίτλο «Σήκωσε Νοτιά».
Με αφορμή το τελευταίο του single που παρουσίασε πρόσφατα με τίτλο «Σήκωσε νοτιά» (στίχοι: Λίνα Δημοπούλου, μουσική: Γιώργος Κυριάκος) ο Χρήστος Μπότσης, με καταγωγή από Θήβα, μας παρουσιάζει ένα live με αγαπημένες του μελωδίες και στίχους από ένα ευρύ φάσμα της ελληνικής μουσικής και με βασικούς άξονες τραγούδια αγαπημένων του ερμηνευτών όπως οι Χρήστος Θηβαίος, Νατάσσα Μποφίλιου, Μίλτος Πασχαλίδης, Σωκράτης Μάλαμας, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Γιώτα Νέγκα, Ελένη Τσαλιγοπούλου αλλά και σπουδαίων δημιουργών όπως οι Μάνος Χατζιδάκις, Διονύσης Σαββόπουλος, Σταύρος Ξαρχάκος, Μάνος Ελευθερίου, Μάνος Λοΐζος, Θέμης Καραμουρατίδης, Γεράσιμος Ευαγγελάτος, Νίκος Μωραΐτης και άλλοι.
Η καλλιτεχνική επιμέλεια έχει γίνει από τον Αλέξανδρο Κούρο.
ARTWORK: Παναγιώτης Γκιζίνος
Παίζουν οι μουσικοί: Αλέξανδρος Κούρος (τύμπανα), Μιχάλης Σγούρος(ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Μάριος Ιβάν Παπούλιας (βιολί), Βασίλης Γκορίτσας (πιάνο) και Αντωνία Τσολάκη(μπάσο).
Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ