Τα Νέα του Δήμου

Πρόταση Ζωής: Πρόσκληση για έναρξη διαδικτυακής ομάδας γονέων

Το Κέντρο Πρόληψης «ΠΡΟΤΑΣΗ ΖΩΗΣ», συνεχίζοντας την δράση του προσαρμοσμένη στις νέες συνθήκες lockdown, δημιουργεί μία διαδικτυακή ομάδα γονέων μέσω της πλατφόρμας zoom, με στόχο την ενδυνάμωση των γονέων στον ρόλο τους με τα δεδομένα της τελευταίας περιόδου. Το θέμα της ομάδας είναι «Διαδικτυακές συζητήσεις με γονείς».

Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να μοιράζονται προβληματισμούς, σκέψεις, ανησυχίες σχετικά με την αρμονική συνύπαρξη των μελών της οικογένειας εν μέσω καραντίνας. Τα στελέχη πρόληψης του κέντρου θα επεξεργάζονται με τους γονείς θέματα όπως οριοθέτηση χρόνου στις οθόνες, διαχείριση άγχους και ανασφάλειας των γονέων , ψυχοσυναισθηματικές ανάγκες των παιδιών, ανάπτυξη αποτελεσματικής επικοινωνίας στην οικογένεια.

Όσοι γονείς παιδιών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης επιθυμούν να γίνουν μέλη στην ομάδα, παρακαλούμε να αποστείλουν στο mail: pzvoiotiapar@gmail.com τα παρακάτω στοιχεία τους: τίτλος mail: ομάδα γονέων, ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, προσωπικό mail και να γράψουν σε ποια ομάδα επιθυμούν να συμμετάσχουν την πρωινή την απογευματινή, μέχρι την Παρασκευή 15/01/21.

Η απογευματινή ομάδα ξεκινάει την Δευτέρα 18/01/21 και ώρα 17.30-19.00. Η πρωινή ομάδα ξεκινάει Τρίτη 19/01/21 και ώρα 9.30-11.00.
Οι υπηρεσίες της «ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΖΩΗΣ» παρέχονται δωρεάν.

Μπορείτε να δείτε το δελτίο Τύπου εδώ