Νέα – Ανακοινώσεις, Τα Νέα του Δήμου

Πρόσκληση στην 1η εκδήλωση ενημέρωσης και διαβούλευσης για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) της Θήβας

O Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με το Δίκτυο Πόλεων για τη Βιώσιμη Κινητικότητα CIVINET και την ΜΣΜ consulting, καταρτίζει το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Θήβας.

Το ΣΒΑΚ είναι ένα ολοκληρωμένο Στρατηγικό Σχέδιο για τη βελτίωση της μετακίνησης ανθρώπων και αγαθών σε μια περιοχή και εκπονείται με τη συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης, εξειδικευμένων επιστημόνων, αλλά και των ίδιων των κατοίκων και των επαγγελματιών της περιοχής, όπως εσείς!

Στο πλαίσιο του ΣΒΑΚ, η Ομάδα ‘Eργου υιοθετεί μια έντονα συμμετοχική προσέγγιση, εμπλέκοντας ενεργά σε όλες τις φάσεις του έργου, όχι μόνο μέλη και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και την ίδια την τοπική κοινωνία της Θήβας.

Γι’ αυτό σας προσκαλούμε:
Τη Δευτέρα 12 Ιουλίου στις 18:00
στην 1η διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης και διαβούλευσης για το ΣΒΑΚ Θήβας

Αφού γίνει μια εισαγωγική παρουσίαση για το ΣΒΑΚ από την Ομάδα Έργου, θα ακολουθήσουν διαδραστικές ασκήσεις σε ομάδες, όπου με την καθοδήγηση των συντονιστών θα πραγματοποιηθεί ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών μεταξύ των πολιτών, αλλά και καταγραφή των αναγκών και των επιθυμιών τους από την Ομάδα Έργου του ΣΒΑΚ.

Πρόγραμμα εκδήλωσης:
17:50 – 18:00: Σύνδεση στην ψηφιακή πλατφόρμα
18:00 – 18:30: Παρουσίαση ΣΒΑΚ Θήβας από την Ομάδα Έργου
18:30 – 20:00: Βιωματικό εργαστήριο – Συν-σχεδιάζοντας το ΣΒΑΚ Θήβας

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση πρέπει πρώτα να κάνετε εγγραφή εδώ:
https://forms.gle/gZpn11ThkmyoK2T28
Μετά την εγγραφή σας θα λάβετε στο e-mail σύνδεσμο συμμετοχής και οδηγίες σύνδεσης και συμμετοχής στην εκδήλωση.

Επικοινωνία:
υπεύθυνος διαβούλευσης: Κοσμάς Αναγνωστόπουλος
email: thiva.sump@gmail.com
τηλ.: 210 77 10 979

Μέχρι τότε σας καλούμε να διαθέσετε 10 λεπτά από τον χρόνο σας για τη συμπλήρωση του ερωτηματολολογίου κατοίκων ή το ερωτηματολογίου μαθητών(για μαθητές γυμνασίου-λυκείου) προκειμένου να βοηθήσετε ακόμα περισσότερο την ομάδα στο έργο της και να καταγραφούν οι ανάγκες και οι επιθυμίες των κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής.