Νεα, Τα Νέα του Δήμου

Ο Δήμος Θηβαίων φροντίζει να μην μείνει άδειο κανένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Ολοκληρώνεται σήμερα και αύριο η μεγάλη διανομή τροφίμων της Δομής Παροχής Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων, για τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων.
Με τη διανομή των τροφίμων, βασικός στόχος είναι κανένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι να μην είναι άδειο, προσφέροντας βασικά αγαθά σε νοικοκυριά που βρίσκονται σε όλη την επικράτεια του καλλικρατικού Δήμου. Στο πλαίσιο αυτό, 350 άπορες οικογένειες– ωφελούμενες της Δομής έλαβαν τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, ελαιόλαδο, όσπρια, ζάχαρη, καφέ, αλεύρι κ.ά.) τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα.
Τα τρόφιμα διανεμήθηκαν με αυτοπρόσωπη παρουσία των ωφελουμένων και με τη συμμετοχή του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Στη διαδικασία της διανομής τηρήθηκαν όλα τα μέτρα κοινωνικής απόστασης και προστασίας για την αποφυγή του κορωνοϊού.
Τα καλάθια του Παντοπωλείου στήριξαν δεκάδες πολίτες, σχολεία, φορείς- σύλλογοι και πολλές επιχειρήσεις, ανταποκρινόμενες στο κάλεσμα αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνάνθρωπο, που τους απηύθυνε ο Δήμος Θηβαίων.

 

*Θα ακολουθήσει ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου με την αναλυτική κατάσταση όλων των χορηγών συμμετείχαν σε αυτή την κίνηση αγάπης και αλληλεγγύης προς τους αδύναμους συνανθρώπους μας.
**Η «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων» είναι ενταγμένη πράξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» με MIS:5002166