Νέα – Ανακοινώσεις, Τα Νέα του Δήμου

Μηνύματα αισιοδοξίας, χαρά και παιδικά χαμόγελα στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου της Θήβας

Με παιδικά χαμόγελα, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια γέμισε η πλατεία της Θήβας κατά την εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου της πόλης.
Μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Θηβαίων και ανέβηκαν στην πλατεία για το άναμμα του δένδρου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης.
Το σήμα για τη φωταγώγηση έδωσε ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές, με υγεία, ασφάλεια και αγάπη. Ο κ. Αναστασίου ευχαρίστησε τον Δημοτικό Οργανισμό Θήβας(ΔΟΘ) για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, τη Δημοτική Κοινοφελή Επιχείρηση Θήβας(ΔΗΚΕΘ), καθώς και όλους τους εργαζομένους του Δήμου που συνέβαλαν στις προετοιμασίες και τον στολισμό του Δήμου και της πόλης.
«Εύχομαι του χρόνου να έχουμε βγει νικητές στη μάχη με τον «αόρατο εχθρό» του κορωνοϊού και να είμαστε και πάλι όλοι μαζί, να μην λείπει κανείς. Είθε το φως των Χριστουγέννων να ζεστάνει τις καρδιές μας! Χρόνια Πολλά και καλή δύναμη!», επισήμανε ο κ. Αναστασίου.
Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του ΔΟΘ, κ. Σταμάτης Καλαμιώτης, αναφέροντας τα εξής: «Είμαστε όλοι εδώ για να γιορτάσουμε τις γιορτινές ημέρες που έρχονται. Ευχαριστούμε τους εργαζομένους του ΔΟΘ, τoυ Δήμου Θηβαίων και όσους εργάσθηκαν για τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Να έχουμε καλές γιορτές, με υγεία και αισιοδοξία».
Στην εκδήλωση υπήρχαν πολλές εκπλήξεις, με τον Άγιο Βασίλη στο θρόνο του να υποδέχεται τα παιδιά, animateur, face painting, μαλλί της γριάς και ζεστό κρασί. Οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες της Φιλαρμονικής Ορχήστρα του Δήμου Θηβαίων έδωσαν ξεχωριστό τόνο στην εορταστική ατμόσφαιρα.

Τα φετινά Χριστούγεννα, το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων στη Θήβα είναι πλούσιο, με πολλές δράσεις ψυχαγωγίας να έχουν προγραμματισθεί για τις επόμενες ημέρες. Τη «σκυτάλη» παίρνει ο ΑΟ Θήβας αυτή την Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου, διοργανώνοντας μεγάλη γιορτή στον κεντρικό πεζόδρομο της Θήβας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας. Πλήθος εκδηλώσεων διοργανώνει και ο Εμπορικός Σύλλογος Θήβας για το επταήμερο 18-24 Δεκεμβρίου και σε διάφορα σημεία της πόλης.
Αυτά τα Χριστούγεννα μένουμε Θήβα, γιορτάζουμε στη Θήβα!