Νέα – Ανακοινώσεις, Τα Νέα του Δήμου

Μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων, Γιώργου Αναστασίου, προς τους υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

Αγαπητά μου παιδιά,

Τις επόμενες ημέρες ξεκινά για σας μια δοκιμασία, για την οποία προετοιμάζεστε εδώ και πολύ καιρό. Έπειτα από πολλούς μήνες σκληρής μελέτης, διεκδικείτε την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή στη ζωή σας, με ψυχραιμία, υπομονή και συγκέντρωση θα καταφέρετε να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα. Ειδικά φέτος κι έπειτα από δύο χρονιές πανδημίας, όλοι γνωρίζουμε τον δύσκολο αγώνα σας, όλοι αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες που καταβάλατε κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.
Η συμμετοχή στις Πανελλήνιες αποτελεί μια εμπειρία-σταθμό στη ζωή σας. Δεν αποτελεί όμως το μοναδικό δρόμο προς την επιτυχία και, κυρίως για την ευτυχία στη ζωή σας. Θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες να πετύχετε τους στόχους σας, να εκπληρώσετε τα όνειρά σας.
Καλή δύναμη σε σας, αλλά και τους γονείς σας, που βρίσκονται στο πλευρό σας, σας εμψυχώνουν και σας στηρίζουν σε κάθε σας βήμα, αλλά και στους εκπαιδευτικούς, που στέκονται αρωγοί στις προσπάθειές σας.
Καλή επιτυχία!

O Δήμαρχος Θηβαίων
Γεώργιος Δ. Αναστασίου