Τα Νέα του Δήμου

Καλή σχολική χρονιά από τον Δήμαρχο Θηβαίων Γιώργο Αναστασίου

Ήχησε το πρώτο κουδούνι σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου, για τα σχολεία του Δήμου Θηβαίων. Στο πλευρό των μαθητών ήταν ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου, για να τους ευχηθεί από κοντά να έχουν μία καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Ο Δήμαρχος απευθυνόμενος σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, τόνισε ότι ο Δήμος, θα σταθεί αρωγός στο έργο της εκπαιδευτικής κοινότητας και επισπεύδων διαδικασιών για την επίλυση ζητημάτων που ίσως προκύψουν, στο πλαίσιο πάντα των αρμοδιοτήτων που του αναλογούν. Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Δίνουμε προτεραιότητα στα λειτουργικά θέματα των σχολείων, όπως είναι η καθαριότητα, οι συντηρήσεις κτιρίων και αθλητικών εγκαταστάσεων και η θέρμανση. Το αμέσως προσεχές διάστημα θα τεθούν σε λειτουργία και οι Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου καθώς και η Επιτροπή Παιδείας και θα προσκληθούν όλοι οι Διευθυντές για να συζητηθούν δια ζώσης διάφορα ζητήματα, με στόχο τη διατήρηση ενός ασφαλούς και ήρεμου σχολικού περιβάλλοντος για τους μαθητές και τις μαθήτριες.
Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες μία επιτυχημένη σχολική χρονιά, να θέσουν και να εκπληρώσουν στους στόχους τους, με μεθοδικότητα, επιμονή, υπομονή και φυσικά σεβασμό στους δασκάλους και τους καθηγητές».

Ο Δήμαρχος παρέστη στις τελετές Αγιασμού του 3ου Δημοτικού & Νηπιαγωγείου, του 2ου Γυμνασίου & Λυκείου και του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Θήβας.