Νέα – Ανακοινώσεις, Τα Νέα του Δήμου

Καθαρισμός και αποψίλωση κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Θηβαίων

ΑΠΟΨΙΛΩΣΕΙΣ - ΘΗΒΑ

ΘΗΒΑ - ΑΠΟΨΙΛΩΣΕΙΣΣε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αποψίλωσης και καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων σε αρκετά σημεία του Δήμου Θηβαίων. Τα συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου, σε συντονισμό με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, κ. Νίκο Κοβάνη, τους αντιδημάρχους των Δημοτικών Ενοτήτων Θίσβης κ. Αναστάσιο Καμούτση, Βαγίων κ. Παναγιώτη Τσαραμπάρη και Πλαταιών κ. Αλέξη Φίλη, καθώς και τους προέδρους των Κοινοτήτων, προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς σε εκτεταμένες παρεμβάσεις, τόσο στην πόλη της Θήβας όσο και στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες(Βαγίων, Θίσβης και Πλαταιών), κόβοντας και απομακρύνοντας ξερά χόρτα, απορρίμματα και άλλα εύφλεκτα υλικά.

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος προχωράμε σε εργασίες αποψίλωσης και καθαρισμού σε περιοχές ευθύνης του Δήμου, ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο πυρκαγιάς. Παρακαλούμε όμως και τους δημότες για τη δική τους συμβολή στις προσπάθειες πρόληψης των πυρκαγιών, προχωρώντας στην αποψίλωση των ιδιοκτησιών τους από ξερά χόρτα, όπως και στην απομάκρυνση τυχόν άλλων εύφλεκτων υλικών που βρίσκονται μέσα σε αυτά. Κρατάμε τον Δήμο μας καθαρό, προστατεύουμε τη δική μας ζωή και των συμπολιτών μας», ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τον καθαρισμό οικοπέδων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και στα τηλέφωνα 22623-50677 και 22623-50690.