Νέα – Ανακοινώσεις, Τα Νέα του Δήμου

Κάλαντα κι ευχές στον Δήμαρχο Θηβαίων από το ΕΕΕΕΚ Θήβας και μαθητές του 7ου και 8ου Δημοτικού Σχολείου

ΚΑΛΑΝΤΑ - ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

ΚΑΛΑΝΤΑΕπίσκεψη στο Δημαρχείο της Θήβας πραγματοποίησαν σήμερα, Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου, μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης(ΕΕΕΕΚ) Θήβας και της ΣΤ1’ Τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας. Οι μαθητές έψαλαν τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, «πλημμυρίζοντας» το Δημαρχείο με χαρούμενες φωνές και γιορτινές μελωδίες. ΚΑΛΑΝΤΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου, υποδέχθηκε τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Θήβας μαζί με τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, κ. Τάσο Καμούτση και αντάλλαξαν με τους μαθητές ευχές για καλές γιορτές και καλή Χρονιά. Ο Δήμαρχος συνεχάρη τη διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΕΕΕΕΚ για το έργο τους, τονίζοντας ότι ο Δήμος θα βρίσκεται δίπλα τους, στηρίζοντας τις προσπάθειές τους.

ΚΑΛΑΝΤΑ - ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΟι μαθητές της ΣΤ1’ Τάξης του 7ου Δημοτικού επεφύλασσαν μια έκπληξη στον κ. Αναστασίου, προσφέροντάς του ως δώρο έναν πίνακα ζωγραφικής που είχαν φιλοτεχνήσει οι ίδιοι. Έψαλαν κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Δήμαρχο για θέματα που απασχολούν τον Δήμο και τους δημότες. Ο κ. Αναστασίου, μαζί με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Ανδρέα Χατζησταμάτη, τους ευχαρίστησαν για την επίσκεψή τους κι ευχήθηκαν Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά.

Ευχάριστη έκπληξη στον Δήμαρχο επεφύλαξαν και μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου, ψάλλοντας τα κάλαντα.ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΧΟΛΕΙΟ

Κατά την επίσκεψη των παιδιών τηρήθηκαν όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας και αποφυγής μετάδοσης του κορωνοϊού.