Νέα – Ανακοινώσεις

Η Θήβα υποδέχεται το φυσικό αέριο – Διήμερες ενημερωτικές εκδηλώσεις

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΘΗΒΑ

Τα έργα φυσικού αερίου έχουν ξεκινήσει στην περιφερειακή ενότητα της Βοιωτίας και με αυτή την αφορμή, η ΔΕΔΑ, σε συνεργασία με τον Δήμο Θηβαίων και τοπικούς φορείς, διοργανώνουν διήμερες εκδηλώσεις, με σκοπό την ορθή και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών και των επαγγελματιών του χώρου.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 8 Ιουνίου και ώρα 19:30 μ.μ. – 21:00 μ.μ. η ΔΕΔΑ και το Επιμελητήριο Βοιωτίας συνδιοργανώνουν, στο Παλαιό Δημαρχείο της Θήβας επί της οδού Πινδάρου 31 στην αίθουσα των συνεδριάσεων, την εκδήλωση με θέμα την Ενημέρωση Σωματείων σχετικά με τις Υφιστάμενες Εργασίες Επέκτασης του δικτύου διανομής της ΔΕΔΑ στην πόλη της Θήβας.

Την Πέμπτη 9 Ιουνίου και ώρες 10.00-14.00 & 18.00-21.00, εκπρόσωποι της εταιρείας (ΔΕΔΑ) θα βρίσκονται στο Παλαιό Δημαρχείο Θήβας. Τη συγκεκριμένη ημέρα οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την αξιοποίηση του φυσικού αερίου στη θέρμανση, στο μαγείρεμα και στη χρήση ζεστού νερού.

Επιπλέον, θα μπορούν να λάβουν πληροφορίες για τα πολλαπλά οφέλη του φυσικού αερίου όπως είναι η ευκολία στην τοποθέτηση, το χαμηλό κόστος συντήρησης του λέβητα, η σωστή διαχείριση και ο πλήρης έλεγχος του καυσίμου που καταναλώνεται. Τέλος, οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές θα μπορούν να πραγματοποιήσουν άμεσα κι επί τόπου τη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος σύνδεσης στο δίκτυο του φυσικού αερίου με τη βοήθεια των εξειδικευμένων συνεργατών μας.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες της Θήβας και των γύρω περιοχών μπορούν ήδη να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για σύνδεση με το δίκτυο του φυσικού αερίου και μέσω του deda.gr/map.