Νεα, Νέα – Ανακοινώσεις

Επίσκεψη Δημάρχου στο Κέντρο Διημέρευσης και Φροντίδας ατόμων με αναπηρία και στα Γηροκομεία της Θήβας

Σήμερα Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και λίγες μόνο μέρες πριν τα Χριστούγεννα ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου μαζί με τον Αντιδήμαρχο  κ. Αναστάσιο Καμούτση και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Βαγγέλη Ανδριανό  πραγματοποίησαν την καθιερωμένη επίσκεψή τους στο Κέντρο Διημέρευσης και Φροντίδας ατόμων με αναπηρία στο Τάχι αλλά και στα Γηροκομεία της πόλης (Παλαιό Γηροκομείο «ΟΧΕΚ», «Άγιος Αθανάσιος» και «Διακονία Αγάπης») προσφέροντας πακέτα με είδη διατροφής στους τρόφιμους.

Τη  θερμή υποδοχή που επεφύλαξαν οι εργαζόμενοι και εκπαιδευτικοί του ΚΔΗΦ, συνόδεψαν γλυκά κεράσματα και ποτά. Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου συνομίλησε καταρχάς με την Διευθύντρια κα Ράϊκου και δέχθηκε ερωτήσεις από τους μαθητές για το λειτούργημα του Δημάρχου και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Οι μαθητές μας δώρισαν χειροποίητες κάρτες και τραγούδησαμε όλοι μαζί τα χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.

Στη συνέχεια σειρά είχαν οι οίκοι ευγηρίας της πόλης όπου διαμοιράστηκαν επίσης πακέτα με τρόφιμα. Ο Δήμαρχος συνομίλησε για τις συνθήκες διαβίωσης των τροφίμων και για τυχόν προβλήματα που πιθανόν αντιμετωπίζουν. Στεκόμενοι όλοι με σεβασμό, τρυφερότητα και ευγνωμοσύνη απέναντι στην τρίτη ηλικία συζήτησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους συναισθανόμενοι την ανάγκη αυτών των ανθρώπων για θαλπωρή και αγάπη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ