Νεα, Νέα – Ανακοινώσεις

Ενημέρωση ΔΕΥΑΘ για την εγκατάσταση νέων ψηφιακών υδρομετρητών της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Θήβας υλοποιεί την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια και εγκατάσταση ψηφιακών υδρομετρητών, συστήματος αυτόματης ανάγνωσης ενδείξεων και ελέγχου διαρροών σε δίκτυα ύδρευσης της Δ.Ε. Θίσβης Θήβας» η οποία αφορά στην προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε αποδοτική λειτουργία τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ψηφιακών υδρομετρητών με ενσωματωμένη διάταξη επικοινωνίας, μπαταρία και καταγραφικό συνοδευόμενα από υδραυλικό εξοπλισμό (4.000 τμχ) και φρεάτια (200τμχ).
Ανάδοχος του έργου – προμήθειας είναι η ένωση εταιρειών «ΟΤΕ ΑΕ – ΘΦ ΑΤΕΕ» η οποία αποτελείται από την εταιρεία «Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδας Α.Ε.» με τον διακριτικό τίτλο «ΟΤΕ Αττικής» και την εταιρεία «Θ-Φ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με τίτλο «Θ-Φ ΑΤΕΕ», η οποία εκπροσωπείται νόμιμα στο παρόν από τους κ.κ. Αντωνόπουλο Λυκούργο και Βαχαρίδη Αθανάσιο.

Η ανωτέρω ένωση εταιρειών έχει αναθέσει σε υπερεργολάβο (εταιρεία «Αριστοτέλης Σακελλάρης – Κωνσταντίνος Κολοκύθας Ο.Ε.»   την αντικατάσταση και τοποθέτηση των νέων ψηφιακών υδρομετρητών.

Οι εργασίες που έχουν ξεκινήσει θα διαρκέσουν περίπου οκτώ μήνες και ζητούμε την κατανόησή σας και παρακαλούμε όπως διευκολύνεται το έργο των συνεργείων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΥΑΘ