Νέα – Ανακοινώσεις, Τα Νέα του Δήμου

Εμπορικός Σύλλογος Θήβας: Απονομή του βραβείου καλύτερης βιτρίνας από τον Δήμαρχο Θηβαίων

Οι χριστουγεννιάτικες βιτρίνες των καταστημάτων της πόλης έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στην εορταστική ατμόσφαιρα. Ο Εμπορικός Σύλλογος Θήβας επανέφερε φέτος τον διαγωνισμό για τη βράβευση της καλύτερης και πιο εντυπωσιακής χριστουγεννιάτικης βιτρίνας. Ο ανταγωνισμός μεγάλος, η επιλογή των νικητών δύσκολη. Παρά τις δυσκολίες εν μέσω πανδημίας, οι επιχειρηματίες έβαλαν τα δυνατά τους, το κέφι τους και το προσωπικό τους γούστο, στολίζοντας με ξεχωριστό τρόπο τα καταστήματά τους.

Η επιλογή των νικητών του διαγωνισμού έγινε σήμερα, προπαραμονή Πρωτοχρονιάς και τα βραβεία απονεμήθηκαν από τον Δήμαρχο Θηβαίων, κ. Γιώργο Αναστασίου, παρουσία του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου, κ. Βασίλη Γκέλη, του αντιπροέδρου, κ. Νικόλαου Λεμονάκου, και του γεν. γραμματέα, κ. Πέτρου Νταγιάκου. Το πρώτο βραβείο καλύτερης χριστουγεννιάτικης βιτρίνας κέρδισε η βιτρίνα του καταστήματος παιδικών ρούχων «Βambino».

Το «αργυρό» απονεμήθηκε στο αρτοποιείο «Petit Four» και το «χάλκινο» στο παραδοσιακό παντοπωλείο «Ζείδωρο». Ο «χρυσός νικητής» έλαβε ως δώρο ένα ταξίδι, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Cosmos travel.

«Θέλω πραγματικά να συγχαρώ τα καταστήματα για την προσπάθειά τους, παρά τις δύσκολες συγκυρίες και τις συνεχείς αντιξοότητες, να δώσουν μια νότα αισιοδοξίας και χαράς. Με κέφι και μεράκι οι επιχειρηματίες της πόλης μας δίνουν διαρκή αγώνα. Στεκόμαστε στο πλευρό τους, στηρίζουμε την πόλη μας, πραγματοποιούμε τις αγορές μας από τα καταστήματα της περιοχής μας», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Αναστασίου.