- Καθαριότητα
- Κανονισμός Καθαριότητας – Πρόστιμα
- Αναφορά για προβλήματα καθαριότητας
- Αποκομιδή Ογκωδών Αντικειμένων
- Ανακύκλωση (Γυαλί, Χαρτόνι, Μέταλλο, Ηλ. Εξοπλισμός κτλ)
- Καλές Πρακτικές του Δήμου Θηβαίων για το Περιβάλλον
- Δρομολόγια Απορριμματοφόρων
- Καθαρισμός ιδιόκτητων Οικοπέδων – Πυροπροστασία
- Αναφορά για Εγκαταλελειμμένα Οχήματα
- Πολιτική Προστασία
- Δημοτολόγιο & Ληξιαρχείο
- Τεχνική Υπηρεσία
- Υπηρεσία Δόμησης
- Τοπική Οικονομική Ανάπτυξη
- Ανάπτυξη και Προγραμματισμός
- Δημοτική Αστυνομία
- Κοινωνική Προστασία, Παιδεία, Πολιτισμός, Νεολαία
- Περιβάλλον και Πράσινο
- Οικονομική Υπηρεσία
- ΔΕΥΑΘ
- Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες
Εκδήλωση ΝΟΚΑΚΑ στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας

Παρουσίαση της νέας δράσης του Δήμου με μία ευχάριστη εκδήλωση όσον αφορά την καθαριότητα και την ευαισθητοποίηση των πολιτών στο να μαζεύουν τις ακαθαρσίες των σκύλων τους, θα λάβει χώρα την Κυριακή 30 Απριλίου 2023 και ώρα 11:00 π.μ. στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας. Μία εναλλακτική λύση, οικολογική, ανέπαφη και ελληνική για να βοηθήσουμε και να κινητοποιήσουμε όλες τις ηλικίες ώστε να διατηρούν το περιβάλλον καθαρό. Διότι η γειτονιά μας είναι το σπίτι μας και την θέλουμε καθαρή.
ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΕ ΤΑΞΗ!
Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Αναστασίου και της Δημοτικής Αρχή τοποθετήσαμε σε 10 κεντρικά σημεία το χάρτινο φαρασάκι/σκουπάκι μιας χρήσης (ελληνική πατέντα) NO KAKA για να μαζεύουμε ΑΝΕΠΑΦΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ τις ακαθαρσίες των τετράποδων φίλων μας και, ήδη το καλωσόρισμα των δημοτών μας έκανε τρισευτυχισμένους!
Το “ΝΟΚΑΚΑ” είναι 100% οικολογικό, από ανακυκλωμένο χαρτί, ελληνικής κατασκευής και ο Δήμος Θηβαίων το προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους ιδιοκτήτες/κηδεμόνες σκύλων.
Πιστεύουμε στην συνεργασία του Δημότη με το Δήμο.
Συμβάλλουμε στη μείωση της πλαστικής σακούλας.
Προστατεύουμε το περιβάλλον.
Κατά την εκδήλωση τα παιδιά θα ζωγραφίσουν και θα ευαισθητοποιηθούν για ζητήματα που αφορούν τους τετράποδους φίλους μας αλλά και το περιβάλλον.
Εκπλήξεις και δώρα σας περιμένουν.
Να είστε εκεί!
ΦΟΡΜΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΚΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΦΟΡΜΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΚΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ