Τα Νέα του Δήμου

Εθελοντική εκστρατεία «ΔιαβάΖω» στη Θήβα

Ο Δημοτικός Οργανισμός του Δήμου Θηβαίων σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα WinCancer διοργανώνουν στη Θήβα την εκστρατεία «ΔιαβάΖω», συλλέγοντας βιβλία για τους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων της Χώρας. Καλούμε όλες και όλους να συμμετάσχετε σε αυτήν την προσπάθεια κάνοντας δώρο ένα αγαπημένο σας βιβλίο, συνοδευόμενο από μια ιδιόχειρη ευχή για τους συνανθρώπους μας που δίνουν αυτή τη δύσκολη μάχη.
Η συγκέντρωση των βιβλίων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου και ώρες 08:00-19:00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Θήβας.Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το προσωπικό της Βιβλιοθήκης στο 2262027400. Επίσης, σας ενημερώνουμε, ύστερα από τις συστάσεις των υπευθύνων της εκστρατείας, πως τα βιβλία που θα συλλεχθούν θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση (ει δυνατόν καινούρια) και να εντάσσονται θεματικά κυρίως στο πεδίο της Λογοτεχνίας.
Ευελπιστούμε στη συνδρομή όλων προκειμένου αυτές τις γιορτές να προσφέρουμε κάτι που θα απαλύνει , στο μέτρο του δυνατού, την επίπονη αυτή διαδικασία της νοσηλείας και να χαρίσουμε όμορφες στιγμές μέσα από τον κόσμο του βιβλίου.

Ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Θ.
Καλαμιώτης Σταμάτης