Νεα, Νέα – Ανακοινώσεις

Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης Ατόμων με Αναπηρία – δράση στη Θήβα

Με αφορμή την Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης Ατόμων με Αναπηρία με σύνθημα «όλοι μαζί, όλοι ίσοι» , η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τη Δομή Γέφυρα διοργάνωσε σήμερα το πρωί, φύτευση λουλουδιών από τους μαθητές των Ειδικών Σχολείων Κοντίτου, Αλιάρτου (ΚΔΑΠ), ΕΕΕΕΚ Λουτουφίου καθώς επίσης και τον Σύλλογο Γονέων και Φίλων ΑμΕΑ «οι Άγιοι Ανάργυροι». Η διεξαγωγή της δράσης έλαβε χώρα στο Βιοκλιματικό Πάρκο Χρυσορόα πλησίον του ΚΤΕΛ Θήβας.
Στην όμορφη αυτή δράση παρέστησαν ο Δήμαρχος Θηβαίων ,κος Γιώργος Αναστασίου ο οποίος και υποδέχθηκε μαθητές και καθηγητές, η Αντιπεριφερειάρχης κα Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας και Πρόεδρος Επιτροπής Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ,κος Ιωάννης Περγαντάς, ο κος Σπύρος Νικολάου, Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου, ο κος Νίκος Κοβάνης, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και ο κος Ανδρέας Χατζησταμάτης, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Θηβαίων.
Οι μαθητές ενθουσιασμένοι που συνέβαλαν στην δράση εξωραισμού του Πάρκου, φωτογραφήθηκαν με τους καθηγητές τους και απόλαυσαν την βόλτα τους στην ηλιόλουστη πόλη.
Στο ίδιο νοηματικό πλαίσιο η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διοργανώνει επίσης τον αγώνα – προπόνηση μπάσκετ, το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 και ώρα 10.30 π.μ. στο κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Ερρίκος Χατζόπουλος»στη Θήβα, υπό την επίβλεψη του συλλόγου «Τζάμπολ Αγάπης»

ΦΟΡΜΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ δρασεις ΑΜΕΑ