Τα Νέα του Δήμου

Δώρα στα παιδιά με ειδικές ανάγκες μοίρασε ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου

Το Ειδικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο επισκέφθηκε, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου και μαζί με τον Πρόεδρο του Δ.Ο.Θ. κ. Σταμάτη Καλαμιώτη και την Αντιπρόεδρο κα. Ιουλία Κοντού μοίρασαν παιχνίδια σε όλα τα παιδιά, εν όψει των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων.
Τα παιδιά για να ευχαριστήσουν τον κ. Δήμαρχο του τραγούδησαν όμορφα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και του χάρισαν κάρτα με ευχές και ένα χειροποίητο γούρι.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Δήμαρχος, είχε την ευκαιρία να δει ιδίοις όμμασι τα σημαντικά κτιριακά και λειτουργικά προβλήματα του σχολείου και να ενημερωθεί σχετικά από τη Διευθύντρια κα Ιωάννα Ρουπάκα, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρει λύση και να βελτιώσει τις κτιριακές συνθήκες, για να μη δημιουργούνται αναχώματα στην παρεχόμενη εκπαίδευση.
Στη συνέχεια, ο κ. Δήμαρχος επέστρεψε στο Δημαρχείο για να υποδεχθεί τους μαθητές του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ Λουτουφίου) μαζί με τους καθηγητές τους, που τον επισκέφθηκαν για να του πουν τα κάλαντα των Χριστουγέννων. Με τη σειρά του για τους ευχαριστήσει τους πρόσφερε αναψυκτικά και γλυκά , δηλώνοντας στα παιδιά ότι σύντομα θα επισκεφτεί και το δικό τους σχολείο.