Νέα – Ανακοινώσεις, Τα Νέα του Δήμου

Δωρεάν δρομολόγια για θαλάσσια μπάνια σε παραλίες του Δήμου Θηβαίων

Παραλία Σαραντίου

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ, η ΔΗΚΕΘ, με την παρότρυνση των αντιδημάρχων των Δημοτικών Ενοτήτων Θίσβης και Πλαταιών καθώς και των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων και σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Θήβας, προσφέρει δωρεάν μετακινήσεις για όλους τους δημότες προς παραλίες του Δήμου, λαμβανομένης υπόψη της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας αλλά και τα οφέλη που θα προκύψουν για τις τοπικές κοινωνίες.

Ειδικότερα, η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ (ΔΗΚΕΘ), στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, που αφορούν στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, διοργανώνει, από τη ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022, δωρεάν δρομολόγια για θαλάσσια μπάνια, στις παραλίες Σαράντι, Αλυκή – Άγιος Νικόλαος, και Λιβαδόστρα.

Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου και αργιών.
Στο πλαίσιο της σύμβασης που υπεγράφη μεταξύ της ΔΗΚΕΘ και του ΚΤΕΛ Θήβας, οι δημότες θα εξυπηρετούνται δωρεάν με τρεις γραμμές δημοτικής συγκοινωνίας προς τις συγκεκριμένες παραλίες. Η πρώτη γραμμή αφορά το δρομολόγιο Θήβα – Άγιο Νικόλαο – Αλυκή, η δεύτερη γραμμή το δρομολόγιο Θήβα – Σαράντι και η τρίτη γραμμή θα εξυπηρετεί όσους επιθυμούν τη μεταφορά από Θήβα προς την παραλία της Λιβαδόστρας.

Όλες οι μετακινήσεις είναι δωρεάν και μετ’ επιστροφής.
Οι οικονομικοί πόροι της συγκεκριμένης δράσης αντλούνται εξ ολοκλήρου από τα τέλη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας των Δ.Ε. Θίσβης και Πλαταιών.
Επισημαίνεται ότι τα δρομολόγια προς και από τις παραλίες θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗ.ΚΕ.Θ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ

 

 

 

 

 

Μπορείτε να δείτε το Δελτίο Τύπου της ΔΗΚΕΘ ΕΔΩ.