Νέα – Ανακοινώσεις, Τα Νέα του Δήμου

Δοξολογία για το Νέο Έτος 2023

Την Κυριακή 1/1/2023 στις 10.30 π.μ. διετελέσθη η επίσημη Δοξολογία για την Έναρξη του Νέου Έτους στον Μητροπολιτικό Ναό Θήβας – (Κοίμηση της Θεοτόκου) χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ.κ.Γεωργίου.
Στην Δοξολογία παρέστησαν Ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου, οι Αντιδήμαρχοι, κ.Νίκος Κοβάνης και κ. Γιώργος Παπασπύρου , ο Βουλευτής Βοιωτίας, κ.Γιώργος Μουλκιώτης, ο Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου, κ. Σπύρος Νικολάου, ο Υποδιοικητής 114 Πτέρυγα Μάχης, ο Σμήναρχος (Ι) κ.Νικόλαος Μεθενίτης, ο Υποδιοικητής του Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροβολικού Θήβας Συνταγματάρχης κ. Νικόλαος Καλαϊτζίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Ευαγγελία Τζουβελέκη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αποστόλης Δαγδελένης καθώς και η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Φιλιώ Πρωτόπαππα.
Τιμές αποδόθηκαν από το Ένοπλο Στρατιωτικό Τμήμα με μέριμνα του ΚΕΠΒ.
Ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στην Θήβα καθώς η Χορωδία της Μητρόπολης έψαλλε δοξαστικούς Ύμνους, είπε τα Κάλαντα και άλλα παραδοσιακά τραγούδια.