Νεα

Δελτίο Τύπου για την ένταξη των μελετών ωρίμανσης

Εντάχθηκε στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών η πρόταση του Δήμου Θηβαίων για μελέτες ωρίμανσης έργων, με χρηματοδότηση ύψους 620.000,00 €

Την ένταξη ενός σημαντικού έργου με τίτλο «Μελέτες ωρίμανσης έργων Δήμου Θηβαίων» στον Άξονα ««Πολιτική Προστασία-Προστασία της Δημόσιας Υγείας-Τεχνική Βοήθεια» του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΗΣ», υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας.

Οι εγκεκριμένες «Μελέτες ωρίμανσης έργων» στο Δήμο Θηβαίων συνολικού προϋπολογισμού 620.000,00 € περιλαμβάνουν την «Εκπόνηση μελετών ωρίμανσης για την κατασκευή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας», που αφορά στην ωρίμανση του έργου για την ανέγερση του 1ου 9/θέσιου ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Θηβών σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου Θηβαίων, επιφάνειας 3.723,36 τ.μ. και την «Μελέτη δικτύων ύδρευσης, αποχέτευσης λυμάτων και ομβρίων συνοικίας Πινδάρου ΔΘ», που αφορά στην ωρίμανση της επέκτασης των υποδομών ύδρευσης, αποχέτευσης ακαθάρτων και ομβρίων υδάτων, καθώς και στην υποστηρικτική τοπογραφική υψομετρική μελέτη οδών, για τη συνοικία Πινδάρου, περιοχή επέκτασης βορειοδυτικά της πόλης της Θήβας, η οποία δεν καλύπτεται καθόλου μέχρι σήμερα από υποδομές.

22-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ ΕΝΤΑΞΗ