Νέα – Ανακοινώσεις, Τα Νέα του Δήμου

Δήμος Θηβαίων: Πού θα πραγματοποιούνται rapid tests αυτή την εβδομάδα

O Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, συνεχίζει τις δράσεις πρόληψης και αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού. Γι’ αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματισθεί δράσεις rapid tests σε Θήβα, Λουτουφί της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών και Χώστια της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης.

Για την Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021, έχει προγραμματισθεί η διενέργεια δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού στην πόλη της Θήβας και στην Κοινότητα Λουτουφίου.

Στη Θήβα, τα rapid tests θα διενεργηθούν από τις 9:00 π.μ. έως τις 12:00 στην αίθουσα της Δημοτικής Χορωδίας(απέναντι από το κεντρικό κτήριο του Δημαρχείου, Κύπρου 3).
Στο Λουτουφί, οι έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης θα πραγματοποιούνται στο Κοινοτικό Κατάστημα και από ώρα 11:00 π.μ. έως τις 12.30 μ.μ.

Την Παρασκευή, 28 Μαΐου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιεί από τις 12:30 έως τις 2:30 μ.μ. rapid tests στο Κοινοτικό Κατάστημα Χωστίων.

Υπενθυμίζεται ότι κάθε Πέμπτη πραγματοποιούνται rapid tests στο Κέντρο Υγείας Θήβας(πρώην ΙΚΑ) από τις 9:00 π.μ. έως τις 12:00. Για τη συμμετοχή στους ελέγχους ανίχνευσης, οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης(ΑΜΚΑ).
Ο Δήμος Θηβαίων απευθύνει έκκληση προς τους δημότες να τηρούν τα μέτρα προστασίας, να φορούν μάσκα και να αποφεύγουν τον συνωστισμό.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων
Γιώργος Αναστασίου