Νέα – Ανακοινώσεις, Τα Νέα του Δήμου

Δήμος Θηβαίων: Δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης σε Θήβα και Ξηρονομή την Τετάρτη – Αρνητικά όλα τα δείγματα στη Δομβραίνα

O Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, συνεχίζει τις δράσεις πρόληψης και αντιμετώπισης του κορωνοϊού. Τη Δευτέρα, 17 Μαΐου, πραγματοποιήθηκαν δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού στη Δομβραίνα της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης. Κατά τη διάρκεια της δειγματοληψίας συγκεντρώθηκαν 55 δείγματα, τα οποία ήταν όλα αρνητικά.

Για την Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021, έχει προγραμματισθεί η διενέργεια δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού στην πόλη της Θήβας και στην Ξηρονομή της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης.

Στη Θήβα, τα rapid tests θα διενεργηθούν από τις 9:00 π.μ. έως τις 12:00 στην αίθουσα της Δημοτικής Χορωδίας(απέναντι από το κεντρικό κτήριο του Δημαρχείου, Κύπρου 3).
Στην Ξηρονομή, οι έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης θα πραγματοποιούνται στο Κοινοτικό Κατάστημα και από ώρα 9:00 π.μ. έως τις 11.30 π.μ.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης(ΑΜΚΑ).
Ο Δήμος Θηβαίων απευθύνει έκκληση προς τους δημότες να τηρούν τα μέτρα προστασίας, να φορούν μάσκα και να αποφεύγουν τον συνωστισμό.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων
Γιώργος Αναστασίου