Τα Νέα του Δήμου

Δήμος Θηβαίων: Διεξαγωγή rapid tests μέσα από το αυτοκίνητο και την Τρίτη 12/01

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ DRIVE THROUGH RAPID TESTS

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος από την πλευρά των πολιτών, αρκετοί από τους οποίους δεν πρόλαβαν να συμμετάσχουν στη διαδικασία που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, ο Δήμος Θηβαίων αποφάσισε να επαναλάβει τους δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου(rapid test) μέσα από το αυτοκίνητο(drive through).
Οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Θήβας από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, αποτελούμενο από την Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) Βοιωτίας, σε συνεργασία με τον Δήμο και την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Η διεξαγωγή των ελέγχων θα γίνει στην οδό Οπλαρχηγού Βόγκλη στο χώρο της εμποροπανηγύρεως, την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021 και από ώρα 9.30 π.μ. έως 13.00 μ.μ.
Οι έλεγχοι θα γίνουν σε επιβαίνοντες σε οχήματα και όχι σε πεζούς, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ΑΜΚΑ , καθώς και αριθμό κινητού τηλεφώνου, στον οποίο θα αποσταλεί με sms το αποτέλεσμα.
Σημειώνεται ότι όσοι επιθυμούν να υποβληθούν στο τεστ θα πρέπει για τη μετακίνησή τους να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό 1 (επίσκεψη σε ιατρό).
Η προσέλευση στο χώρο διενέργειας των τεστ θα γίνεται από την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη και η έξοδος από την Οπλαρχηγού Βόγκλη.