Τα Νέα του Δήμου

Δήμος Θηβαίων: Διανομή προϊόντων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ

Ο Δήμος Θηβαίων, μέσω της Κοινωνικής του Υπηρεσίας, πραγματοποιεί διανομή προϊόντων (21 & 22/10) του Προγράμματος ΤΕΒΑ (Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας σε Απόρους), στο σύνολο των δικαιούχων αυτού, που αντιστοιχεί σε 570 νοικοκυριά.

Οι δικαιούχοι έχουν ενημερωθεί με γραπτό μήνυμα, το οποίο αναφέρει και την ώρα προσέλευσής τους, για αποφυγή συγχρωτισμού, στο πλαίσιο τήρησης των μέτρων προστασίας από τον COVID -19, ενώ καλούνται να λάβουν ατομικά μέτρα προστασίας (όπως μάσκες- γάντια). Η Κοινωνική Υπηρεσία έχει φροντίσει και υπάρχουν στον χώρο αντισηπτικά και στυλό μίας χρήσης.

Η ανωτέρω δράση υλοποιείται μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, που έχει συσταθεί για τις ανάγκες του ΤΕΒΑ, στην οποία ο Δήμος Θηβαίων συμμετέχει ως εταίρος, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας Στερεάς Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι δικαιούχοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία στα τηλ. 2262350603 & 604.

Δείτε εδώ το ανωτέρω δελτίο τύπου