Νέα – Ανακοινώσεις, Τα Νέα του Δήμου

Δήμος Θηβαίων: Διανομή ειδών ατομικής υγιεινής σε σχολεία και γηροκομεία

ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΑ ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

Αξιοποιώντας τη χορηγία της εταιρείας Παπουτσάνης ΑΒΕΕ και εν όψει της απόφασης του υπουργείου Παιδείας για την επαναλειτουργία των σχολικών τάξεων του Λυκείου από τη Δευτέρα, 12 Απριλίου, το αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Θηβαίων μοίρασε είδη ατομικής υγιεινής(κρεμοσάπουνα) στα γυμνάσια και λύκεια του Δήμου Θηβαίων. Η διαδικασία θα συνεχισθεί με τη διανομή προϊόντων και στις υπόλοιπες σχολικές βαθμίδες(δημοτικά και νηπιαγωγεία).

Παράλληλα, ο Δήμος συνεχίζει να μεριμνά για τα άτομα τρίτης ηλικίας, φροντίζοντας για την προμήθεια υλικού ατομικής υγιεινής σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και συγκεκριμένα στο Γηροκομείο ΟΧΕΚ, στην Ενοριακή Στέγη Γερόντων «’Αγιος Αθανάσιος ο Μέγας», καθώς και στο ‘Ιδρυμα «Διακονία Αγάπης». Εκτός από τα γηροκομεία, διανεμήθηκαν είδη ατομικής καθαριότητας και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Ο Δήμος Θηβαίων ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Παπουτσάνης ΑΒΕΕ για την ευγενική χορηγία των προϊόντων και την έμπρακτη στήριξη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς της πανδημίας.

 

Ο Δήμαρχος Θηβαίων
Γιώργος Αναστασίου