Νεα, Νέα – Ανακοινώσεις

ΓΥΡΟΣ ΚΑΔΜΕΙΑΣ 2023-ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΗΒΑ – ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

 

Οι εγγεγραμμένοι δρομείς θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής την ημέρα του αγώνα από α) την γραμματεία για τον παιδικό αγώνα στο Βιοκλιματικό Πάρκο Χρυσορρόα από τις 10:30π.μ. έως τις 11:30 π.μ. και

β) την γραμματεία για τον Γύρο της Καδμείας στην Κεντρική Πλατεία Θήβας το Σάββατο 30Δεκεμβρίου από τις 12:00π.μ εώς 14:00μ.μ και την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου από τις 11:00 π.μ έως 14:00 μ.μ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

1η Αγόρια-Κορίτσια δημοτικού 1.000μ.

2η Άνδρες-Γυναίκες Λυκείου και ενήλικες 6.000μ.

Ο αγώνας είναι εορταστικού, μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα χωρίς χρονομέτρηση και θα βραβευτούν συμβολικά οι τρεις πρώτοι Άντρες – Γυναίκες, Αγόρια – Κορίτσια κάθε κατηγορίας.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ-ΔΙΑΔΡΟΜΗ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

1) Η εκκίνηση του αγώνα για τις κατηγορίες παίδων (1000μ) θα γίνει στο Βιοκλιματικό Πάρκο Χρυσορόα στις 11:30 π.μ. για την 1η κατηγορία και ο τερματισμός θα γίνει στον ίδιο χώρο.

2) Η εκκίνηση του Γύρου της Καδμείας (6.000μ) θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Θήβας στις 02:00 μ.μ. όπου και θα γίνει και ο τερματισμός.

ΕΠΑΘΛΑ – ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Οι απονομές θα γίνουν για (α) τον παιδικό αγώνα στο Βιοκλιματικό Πάρκο Χρυσορρόα στις 12:00 π.μ., και (β) για τον Γύρο της Καδμείας στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας στις 03:00 μ.μ. Στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες κάθε κατηγορίας (ανδρών, γυναικών)θα απονεμηθούν συμβολικά έπαθλα και δώρα.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν έπαθλα εμπνευσμένα και φέτος από το Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης μας ,μακρυμάνικο μπλουζάκι dryfit και αναμνηστικά δώρα. Κεράσματα, άφθονο κρασί αλλά και οι εορταστικές μουσικές τόσο στην Κεντρική πλατεία αλλά και στη διαδρομή του αγώνα θα δίνουν έντονο εορταστικό χαρακτήρα . Παρακαλούμε για τον ίδιο λόγο όλοι οι δρομείς που θα συμμετέχουν στο Γύρο της Καδμείας εφόσον είναι εφικτό να φοράνε το μπλουζάκι της διοργάνωσης.

ΓΕΝΙΚΑ

α) Η διαδρομή θα καθορίζεται από βέλη που θα είναι χαραγμένα στο οδόστρωμα, καθώς κι από την Τροχαία και εθελοντές.

β) Στον αγώνα δεν θα υπάρχει χρονομέτρηση.

γ) Το οικονομικό αντίτιμο του αγώνα ορίζεται στα 5 ευρώ.

δ)Oι εγγραφές θα κλείσουν στις 15 Δεκεμβρίου ή και νωρίτερα εφόσον συμπληρωθεί ο ανώτατος αριθμός συμμετοχών που έχει θέσει η οργανωτική επιτροπή.

Πληροφορίες: Λυμπερίου Κων/νος, τηλ. 6945685343.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο Πρόεδρος του ΔΟΘ                                                                                                Καλαμιώτης Σταμάτιος