Νέα – Ανακοινώσεις

Ανάρτηση θεωρημένου δασικού χάρτη Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας

Ενημερώνουμε τους πολίτες για την ανάρτηση του δασικού χάρτη επί του συνόλου των κοινοτήτων(συνολικά 74 κοινότητες) όλων των δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας. Ο δασικός χάρτης αφορά τους δήμους Τανάγρας, Θηβαίων, Αλιάρτου-Θεσπιέων, Ορχομενού, Λεβαδέων και Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας. Ο δασικός χάρτης έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Κτηματολογίου https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/InfoF1_Page.aspx 

Κάθε ενδιαφερόμενος, αφού λάβει γνώση του περιεχομένου του αναρτημένου δασικού χάρτη, καλείται να υποβάλει τυχόν αντιρρήσεις του εντός αποκλειστικής ημερομηνίας εκατόν πέντε(105) ημερών, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 5/03/2021.

Η καταληκτική ημερομηνία προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων είναι η 17/06/2021, ημέρα Πέμπτη. Για τους κατοίκους εξωτερικού, η παραπάνω προθεσμία επεκτείνεται κατά 20 ημέρες, έως τις 7/07/2021 ημέρα Τετάρτη.

Η υποβολή αντιρρήσεων είναι δυνατή μόνο ηλεκτρονικά, στον ειδικό δικτυακό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων στην ιστοσελίδα της «Ελληνικό Κτηματολόγιο».