Νέα – Ανακοινώσεις, Τα Νέα του Δήμου

Αγιασμός στα σχολεία του Δήμου Θηβαίων κι ευχές από τον Δήμαρχο για τη νέα σχολική χρονιά

ΑΓΙΑΣΜΟΣ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ_2022Πρώτη ημέρα του νέου σχολικού έτους και ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου, παραβρέθηκε στις τελετές αγιασμών των σχολείων, καλωσόρισε τους μαθητές και τους ευχήθηκε μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Ο κ. Αναστασίου επισκέφθηκε το 1ο Γενικό Λύκειο Θήβας(Αμφίων), το 4ο Δημοτικό και 4ο Νηπιαγωγείο στο Πυρί, το 4ο Γυμνάσιο Θήβας(Ηράκλειο) και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Θήβας. Στον χαιρετισμό του, απευθυνόμενος σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, ο Δήμαρχος Θηβαίων έδωσε έμφαση στη σημασία συνεργασίας μεταξύ Δήμου και εκπαιδευτικής κοινότητας για την επίλυση ενδεχόμενων προβλημάτων, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να στηρίζει τη δημόσια εκπαίδευση. «Εσείς τα παιδιά είστε το μέλλον της κοινωνίας. Ο ρόλος του σχολείου στην απόκτηση γνώσης και κοινωνικών δεξιοτήτων είναι αναντικατάστατος», ανέφερε ο κ. Αναστασίου στον χαιρετισμό του προς τους μαθητές.

 

 

ΑΓΙΑΣΜΟΣ_2022Στους αγιασμούς σε σχολεία όλων των βαθμίδων και σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Θηβαίων παρέστησαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων. Μεταξύ άλλων,  η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Εύα Τζουβελέκη, οι αντιδήμαρχοι Tεχνικών Υπηρεσιών, κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης, Διοικητικών-Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Γιώργος Παπασπύρου, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας-Πρασίνου και πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Νίκος Κοβάνης, ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Πλαταιών, κ. Αλέξης Φίλης, ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Θίσβης, κ. Αναστάσιος Καμούτσης, ο αντιδήμαρχος Βαγίων, κ. Παναγιώτης Τσαραμπάρης, η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Ιουλία Κοντού, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας, κ. Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ, κ. Κώστας Βόλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γιάννης Παπαδημητρίου και κ. Κώστας Γεωργίου, καθώς και οι πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων.

 

 

ΑΓΙΑΣΜΟΣ_2022

Έναρξη της νέας χρονιάς και αγιασμός και στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς ΔΟΘ, Θήβας και Βαγίων, οι οποίοι γέμισαν με χαρούμενες παιδικές φωνές. Στον αγιασμό του δημοτικού παιδικού σταθμού Θήβας τον Δήμο Θηβαίων εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας, κ. Βαγγέλης Ανδριανός.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ_ΠΑΙΔΙΚΟΙ