Νέα – Ανακοινώσεις, Τα Νέα των Συλλόγων

Ένωση Μικρασιατών Θήβας: 4η Παμβοιωτική Έκθεση Ψηφιδωτού στη Λειβαδιά

ΕΚΘΕΣΗ ΨΗΦΙΔΩΤΩΝ

Η Ένωση Μικρασιατών Θήβας, παράλληλα με τις προγραμματισμένες δράσεις της για την 100ετηρίδα Εθνικής Μνήμης, παρουσιάζει και τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα της.

Έχουμε την χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσουμε στην 4η Παμβοιωτική Έκθεση Ψηφιδωτού, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Λειβαδιάς από τις 27 Μαΐου –ημέρα εγκαινίων– έως τις 29 Μαΐου 2022. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 7:00 μ.μ.

Συνδιοργανωτές:

Ο Δήμος Λεβαδέων και η Π.Ε. Βοιωτίας.

Στηρίζουν την έκθεση:

Το Κέντρο Έρευνας και Μελέτης της Βοιωτίας Διαχρονικά (ΚΕΜΒΔ),

Η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδας (ΟΠΣΕ) & το Δίκτυο Μικρασιάτης.

Ευχαριστούμε την εισηγήτρια κα Κατερίνα Καλύβη-Κουρκούτη για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο τμήμα ψηφιδωτού του συλλόγου, όπως και τους εκλεκτούς ψηφοθέτες της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας, που μας αποδεικνύουν ότι η διάθεση και το μεράκι ενασχόλησης με κάθε μορφή τέχνης, δημιουργεί πολιτισμό.

Ευχαριστούμε και τους φίλους ψηφοθέτες από όλη την Βοιωτία και άλλες περιοχές της Ελλάδας που συμμετέχουν στην 4η Παμβοιωτική Έκθεση Ψηφιδωτού.

Εμείς με συνέπεια και συνέχεια, παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας, που είναι η παραγωγή πολιτισμού μέσα από τις τέχνες, με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας