Νέα – Ανακοινώσεις

Best City Award για τον πεζόδρομο της Επαμεινώνδου στη Θήβα

“Best City Award” για τον πεζόδρομο της Επαμεινώνδου στη Θήβα

Το “Bronze” βραβείο για το έργο “Ανάπλαση πεζόδρομου οδού Επαμεινώνδα Δήμου Θηβαίων” έλαβε ο Δήμος Θηβαίων από τα φετεινά “Best City Awards”, συμμετέχοντας στην κατηγορία “Έργα Ανάπλασης” της Ενότητας “Υποδομές & Αστική Ανάπλαση”.

Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία πραγματοποιήθηκε μέσω του online συστήματος αξιολόγησης από τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής των “Best City Awards”. Θυμίζουμε ότι το 2016 ο Δήμος Θηβαίων είχε λάβει το “Gold” βραβείο και για το έργο “Βιοκλιματική αναβάθμιση του δημόσιου ανοικτού χώρου κατά μήκους του ιστορικού ρέματος Χρυσορρόα του Δήμου Θηβαίων”
Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των βραβείων έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“ Λάβαμε ένα ακόμα βραβείο “Best City” για ένα έργο πνοής για την πόλη της Θήβας. Η διάκριση αυτή είναι πολύ σημαντική για εμάς, γιατί η ανάπλαση του πεζόδρομου της οδού Επαμεινώνδα ήταν ένα έργο δύσκολο που αφορούσε τη διαμόρφωση μίας επιφάνειας 16.260 τ.μ. στην καρδιά της πόλης των Θηβών αλλά και την κατασκευή των απαιτούμενων δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης ομβρίων. Ήταν ένα έργο που χρειαζόταν επιμονή, υπομονή και αγαστή συνεργασία με πολλές εμπλεκόμενες υπηρεσίες αλλά και τους φορείς και πολίτες της πόλης, το οποίο καταφέραμε να ολοκληρώσουμε, υπερκεράζοντας όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, την προστασία του περιβάλλοντος, την ανάδειξη του ιστορικού κέντρου των Θηβών και την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής για τους πολίτες”.