Νέα – Ανακοινώσεις

23- 29 Αυγούστου η Εμποροπανήγυρη Θήβας 2018-στην περιοχή των Αγ. Θεοδώρων -Που και πότε θα γίνει η κλήρωση

23- 29 Αυγούστου η Εμποροπανήγυρη Θήβας 2018
στην περιοχή των Αγ. Θεοδώρων – Που και πότε θα γίνει η κλήρωση

Στις 23 Αυγούστου ξεκινά και φέτος η εμποροπανήγυρη της Θήβας, παράλληλα με την πανήγυρη του Μητροπολιτικού Ναού της πόλης των Θηβών (εννιάμερα της Παναγίας) και θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Αυγούστου 2018.
Η εμποροπανήγυρη θα διεξαχθεί και φέτος στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων της Δ.Κ. Θήβας, κατά μήκος του ρέματος Αγ.Ιωάννη , βόρεια της πλατείας των Αγ.Θεοδώρων και ανατολικά της Οπλ.Βόγκλη.

Για την επιλογή των εμπόρων που θα συμμετάσχουν στην Εμποροπανήγυρη και για τη θέση την οποία θα τοποθετηθεί ο κάθε αδειοδοτούμενος έμπορος θα διενεργηθεί δημόσια κλήρωση ενώπιον πενταμελούς επιτροπής, στις 10 Αυγούστου 2018 και ώρα 09:00 στην αίθουσα της Δημοτικής Χορωδίας στο Δημαρχείο (Κύπρου 3- είσοδος από το Δημοτικό Parking).

Οι ενδιαφερόμενοι έμποροι μπορούν να βρουν την αίτηση για άδεια συμμετοχής και αναλυτικά τον κανονισμό διενέργειας της εμποροπανήγυρης στην ιστοσελίδα του Δήμου Θηβαίων http://www.thiva.gr/ (Νέα- Ανακοινώσεις/ Κανονισμός Διενέργειας Εμποροπανήγυρης ΔΚ Θήβας 2018/ 31-7-2018) ή να αναζητήσουν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την υπ’ αρ. 255/2018 απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων με αρ. ΑΔΑ: 6ΟΩΣΩΡΜ-ΡΛΡ

Επιτρεπόμενα προς πώληση είδη :
Τεχνητά & αποξηραμένα ?νθη- Φυτά-Βότανα, Ασημικά και Faux Bijou (Φο Μπιζού), Βιβλία , Είδη Αυτοκινήτου, Βιομηχανικά είδη-Εργαλεία -είδη κήπου , Είδη Λαϊκής Τέχνης- κουδούνια, Είδη Δώρων, Είδη Οικιακής Χρήσης –Υαλικά- Είδη Μπάνιου, Καλλυντικά, Λευκά είδη, Εκκλησιαστικά Είδη , Αξεσουάρ Μικρών Ζώων & Ιχθύων, Είδη Ένδυσης–Υπόδησης , Αξεσουάρ Ένδυσης, Παιδικά παιχνίδια, Ηλεκτρονικά, Παραδοσιακά γλυκά – προϊόντα που δεν θα παρασκευάζονται στο χώρο της εμποροπανήγυρης ( χαλβάς και παρασκευασμένοι λουκουμάδες σε συσκευασία μιας χρήσεως)