Νέα – Ανακοινώσεις

23- 29 Αυγούστου η εμποροπανήγυρη Θήβας 2012- Οι τροχονομικές διατάξεις κατά τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης.

Στις 23 Αυγούστου (εννιάμερα της Παναγίας) ξεκινά και φέτος η εμποροπανήγυρη της Θήβας, παράλληλα με την πανήγυρη του Μητροπολιτικού Ναού της πόλης των Θηβών, που είναι αφιερωμένος στην Παναγία.

Σύμφωνα με την απόφαση 269/2012 του Δημοτικού Συμβουλίου Θηβαίων ( η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου www.thiva.gr «Συζήτηση και λήψη απόφασης για την διεξαγωγή και οργάνωση της εμποροπανήγυρης στο Δήμο Θήβας έτους 2012») η εμποροπανήγυρη θα διεξαχθεί και πάλι στο κέντρο της πόλης των Θηβών στην οδό Πινδάρου (ξεκινώντας από την οδό Σκουρτανιώτου και καταλήγοντας στην οδό Μπέλλου) και θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Αυγούστου 2012.

Η κλήρωση των δικαιούχων εμπόρων και των θέσεων θα γίνει στις 22 Αυγούστου, μια μέρα πριν την έναρξη και τα είδη που θα πωλούνται, θα είναι τα εξής: είδη ένδυσης – υπόδησης, κοσμήματα, είδη οικιακής χρήσης, CD, λουκουμάδες, χαλβάς, κουδούνια και παραδοσιακά είδη δώρων, βιβλία κ.λ.π.

ΤΡΟΧΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

1. Τα οχήματα που θα κινούνται επί της οδού Πινδάρου θα συνεχίζουν υποχρεωτικά στην οδό Δίρκης με την υφιστάμενη κατεύθυνση.
2. Στο τμήμα της οδού Πινδάρου, από Οιδίποδος έως Αντιγόνης, θα υπάρχει ελεύθερος χώρος διέλευσης τουλάχιστον 4,00μ., για λόγους αποκλειστικά και μόνο πυρασφάλειας και απαγορεύεται οποιαδήποτε στάθμευση οχημάτων.
3. Τα ταξί θα εισέρχονται από την οδό Επαμεινώνδου στην οδό Βουρδουμπά και θα μπορούν να σταθμεύουν και στις δύο πλευρές του οδοστρώματος της οδού αυτής.
4. Από την οδό Κέβητος θα μπορούν να εισέρχονται αυτοκίνητα στην οδό Πινδάρου αντίθετα από τη συνήθη πορεία, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στα υπάρχοντα πάρκινγκ.
5. Από την οδό Τσεβά μέχρι την οδό Μπέλλου τα οχήματα θα κινούνται κανονικά.
6. Όλοι οι κόμβοι με την οδό Πινδάρου θα διατηρηθούν μη εκμεταλλεύσιμοι από εμπόρους σε όλο το πλάτος έκαστου κόμβου για την αποφυγή συνωστισμού πάγκων και οχημάτων.
7. Απαγορεύεται η στάθμευση στην οδό Πολυνείκους.
8. …