Νέα – Ανακοινώσεις

Ο Δήμος Θηβαίων σας προσκαλεί στο περίπτερό του στην 4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στην Αθήνα

Ο Δήμος Θηβαίων σας προσκαλεί στο περίπτερό του στην 4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στην Αθήνα

O Δήμος Θηβαίων σας προσκαλεί στην “4η GREEK TOURISM EXPO” που θα πραγματοποιηθεί 8-10 Δεκεμβρίου 2017 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα, στην οποία συμμετέχει με περίπτερο, μετά από πρόταση της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του, την οποία ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο.

Στόχος του Δήμου είναι μέσα από το περίπτερό του να προβληθούν οι τουριστικοί πόροι, τα αξιοθέατα, η ιστορία και ο πολιτισμός της περιοχής και οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους επισκέπτες (διαμονή-στέγαση, σίτιση, τοπικά προϊόντα γαστρονομίας και οίνου, μεταφορά, οργάνωση ταξιδιών, εναλλακτικές δραστηριότητες κα.). Στο περίπτερο θα συμμετάσχουν επιχειρήσεις από την περιοχή του Δήμου και σύλλογοι, που δήλωσαν συμμετοχή, προβάλλοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Το περίπτερο του Δήμου Θηβαίων στην 4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού είναι το C54. Όσοι ενδιαφέρονται να επισκεπτούν την έκθεση και το περίπτερο του Δήμου, μπορούν να εγγραφούν στον ακόλουθο σύνδεσμο http://www.greektourismexpo.gr/el/gia-episkeptes/forma-engrafis/ και να λάβουν ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους.

Σκοπός της 4ης Διεθνής Έκθεσης Τουρισμού είναι η ανάδειξη του Ελληνικού τουρισμού. Η φετινή έκθεση είναι ανανεωμένη σε θεματολογία, με ιδέες προσαρμοσμένες στις σύγχρονες απαιτήσεις, με εκθέτες κύρους και χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες και υπόσχεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην αγορά του Ελληνικού τουρισμού με παράλληλες εκδηλώσεις που θα ξεχωρίσουν, Ημερίδες και Workshops, διαγωνισμούς και άλλα. Συμμετέχουν σ’ αυτή 150 Διεθνείς Hosted Buyers
από 40 και πλέον χώρες (Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Λίβανο, Ιράν, Κουβέϊτ, Κατάρ) ενώ παράλληλα η έκθεση πραγματοποιεί σημαντικό άνοιγμα και στις αγορές της Ασίας, και θα συμμετέχουν Buyers από: Ιαπωνία, Κίνα, Ν. Κορέα, Ινδία και θα πραγματοποιη…