Νέα – Ανακοινώσεις

Με μεγάλη επιτυχία το αποκριάτικο πάρτι του Παιδικού Σταθμού Θήβας!

Με χαρούμενες παιδικές φωνές και χαμόγελα πλημμύρισε το Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Οργανισμού του Δήμου Θηβαίων, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, στο αποκριάτικο πάρτι που διοργάνωσε ο Παιδικός Σταθμός του Δήμου.

Οι λιλιπούτειοι μαθητές έκλεψαν την παράσταση με τις όμορφες αποκριάτικες στολές τους αλλά και τις δεξιότητές τους, καθώς με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους, παρουσίασαν σε γονείς, συγγενείς και φίλους που ήρθαν στην εκδήλωση, όλα όσα έχουν μάθει μέχρι σήμερα στο σχολείο τους: xορούς, παιχνίδια, τραγούδια….

Στόχος της εκδήλωσης ήταν αφενός η διασκέδαση των παιδιών και αφετέρου η παρουσίαση του εκπαιδευτικού έργου του Παιδικού Σταθμού Θήβας, που όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του με το εξειδικευμένο προσωπικό του, έχει δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε σε ένα ασφαλές και πλούσιο σε ερεθίσματα περιβάλλον να παρακινεί το ενδιαφέρον των παιδιών και µε γνώμονα το παιχνίδι να δημιουργεί κίνητρα και προϋποθέσεις μάθησης. Γιατί τα παιδιά μαθαίνουν παίζοντας και ψυχαγωγούνται μαθαίνοντας…

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου που ευχήθηκε στα παιδάκια να είναι πάντα χαμογελαστά και ευτυχισμένα στη ζωή τους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΟΘ