Νέα – Ανακοινώσεις

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της προστάτιδας του Πυροβολικού.

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος στις 4 Δεκεμβρίου 2011, η προστάτιδα του Πυροβολικού Αγία Βαρβάρα, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού της Θήβας.

Στην δοξολογία που τελέστηκε στον ομώνυμο Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας εντός του χώρου του στρατοπέδου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεωργίου, παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ. Γ. Μουλκιώτης, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπυρίδων Νικολάου, ο Βουλευτής Βοιωτίας κ. Μ. Γιαννάκης, ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ν. Παπαγγελής, ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων κ. Α. Χατζησταμάτης, Δημοτικοί και Περιφερειακοί σύμβουλοι, αξιωματικοί και κοινό.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Πεσόντων Πυροβολικού από τον Διοικητή του Κ.Ε.Π.Β. κ. Ταξίαρχο Αντώνιο Βιτετζάκη, επίδειξη οπλικών συστημάτων και δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θηβών.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχε και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θηβαίων.

Ο κ. Δήμαρχος Θηβαίων, μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων σε δήλωση του στα Μ.Μ.Ε. είπε χαρακτηριστικά :

«Με την ευκαιρία της εορτής της προστάτιδας του Πυροβολικού αλλά και των Χριστουγέννων που πλησιάζουν, θέλω να ευχηθώ σε όλους τους αξιωματικούς και τους στρατευμένους του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού Θήβας, Χρόνια Πολλά με Υγεία και Ευτυχία για τους ίδιους και τις οικογένειες τους».