Νέα – Ανακοινώσεις

Ευχές Δημάρχου Θηβαίων στον νεαρό αθλητή Motocross Λευτέρη Παπαδάκη για τη συμμετοχή του σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Ευχές Δημάρχου Θηβαίων στον νεαρό αθλητή Motocross Λευτέρη Παπαδάκη για τη συμμετοχή του σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Εύχομαι Καλή Επιτυχία και Δύναμη στον Θηβαίο νεαρό αθλητή motocross Λευτέρη Παπαδάκη για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα F.I.M mx junior cup που θα διεξαχθεί στην περιοχή του Trentino της Ιταλίας 13-14 Ιουλίου.
Τα τελευταία χρόνια στην περιοχή της Θήβας έχει αναπτυχθεί σημαντικά ο μηχανοκίνητος αθλητισμός και προς αυτή την κατεύθυνση έχει συμβάλει και η Λ.Ε.Μ.Ο.Θ. ( Λέσχη Μοτοσικλετιστών Θήβας), στην οποία αξίζουν συγχαρητήρια για τις δράσεις και τους αθλητές της. Ο 11χρονος Λευτέρης είναι αθλητής της Λ.Ε.Μ.Ο.Θ. και έχει επιδείξει μεγάλη πρόοδο στη μέχρι σήμερα πορεία του, με αποτέλεσμα να γίνει δεκτός από την Αθλητική Μοτοσικλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος (Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.) και να είναι ένας από τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην κατηγορία MX65 (ηλικίας 10-12 ετών), που είναι το ανώτατο ανταγωνιστικό επίπεδο για το αγώνισμα του Motocross στην ηλικία του.
Η σκέψη και η θετική μας ενέργεια θα είναι μαζί του. Καλή επιτυχία Λευτέρη! Συγχαρητήρια στη ΛΕ.ΜΟ.Θ και στην Α.Μ.ΛΕ.X (Aθλητική Μοτοσικλετιστική Λέσχη Χαλκίδας) που στηρίζουν τον αθλητή και συνεργάζονται για την ανάδειξη και προώθηση νέων αθλητών καθώς και στους οικείους του.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων
Σπυρίδων Νικολάου