Νέα – Ανακοινώσεις

Γιορτή του αθλητισμού, στο Σαββατοκύριακο στη Θήβα

Στην ημερίδα αγώνων στίβου που διοργάνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος «Πίνδαρος Θηβών» βρέθηκε το Σάββατο ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου.
Δεκάδες παιδιά ηλικίας από 9 έως 13 ετών βρέθηκαν στο στάδιο της πόλης μας, από τη Θήβα και πολλές ακόμη περιοχές της χώρας, συμμετέχοντας στην γιορτή αυτή του στίβου.
Αμέσως μετά ο Δήμαρχος βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο του μπάσκετ, όπου εκεί διεξήχθη το Σαββατοκύριακο το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Πανελλήνιας συμμετοχής Tae Kwon Do, εφήβων-νεανίδων, υπό την αιγίδα του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Θήβας.
Ακολούθησε επίδειξη από τον Α.Σ Βοιωτικός Θηβών και απονομές τιμητικών πλακετών.
Την απονομή στον Δήμαρχο Θηβαίων έκανε ο Αντιπρόεδρος της ΕΤΑΝΕ κ. Γεράσιμος Καρανταγλής και στον Αντιδήμαρχο Θηβαίων κ. Ανδρέα Χατζησταμάτη ο Υπεύθυνος Διαιτησίας της ΕΤΑΝΕ κ. Κωνσταντίνος Καλούδης.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος είπε χαρακτηριστικά:
«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον “Πίνδαρο” και τον “Βοιωτικό” για την διοργάνωση αυτών των εκδηλώσεων γιατί δίνουμε την ευκαιρία στα παιδιά μας, στους νέους μας, να γνωρίσουν τον αθλητισμό. Θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές αλλά και όλα αυτά τα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού και τους εύχομαι να έχουν πάντα νίκες.
Με την ευκαιρία θέλω να συγχαρώ και τον ΔΑΟΘ, υπό την αιγίδα του οποίου έγινε το διασυλλογικό πρωτάθλημα του Tae kwon do και να δηλώσω ότι ο Δήμος Θηβαίων θα είναι συμπαραστάτης σε οποιαδήποτε ανάλογη προσπάθεια».